Vectis Private Equity

“Wij ondersteunen uw groei met kennis en kapitaal”

Wij participeren in:

Hudson Belgium

Hudson Belgium werd in 1982 opgericht door Ivan De Witte als De Witte & Morel – de partner voor organisaties die topprofessionals wilden rekruteren en ontwikkelen. Hudson Belgium verbindt, adviseert en ondersteunt organisaties en hun werknemers om zo succes te boeken. De gespecialiseerde oplossingen voor Permanente Rekrutering, Interim Management en Talent Management helpen de bedrijven om van bijzondere mensen naar bijzondere prestaties te gaan door toegevoegde waarde en stijgende productiviteit te garanderen in elke fase van de HR levenscyclus.

Bezoek de website
TrustBuilder Corporation

TrustBuilder is actief als B2B softwarebedrijf in de niche van Identity en Access Managementsoftware. Als systeemintegrator implementeerde het bedrijf oorspronkelijk Identity Management software. Vervolgens heeft het bedrijf sedert 2010 een eigen oplossing ontwikkeld, genaamd TrustBuilder, daar het management een grote opportuniteit ziet voor flexibele Europese software in deze nichemarkt. Onze investering kadert in het verschaffen van groeifinanciering voor het commercialiseren van de TrustBuilder software in Europa.

Bezoek de website
I-RENTAL

I-RENTAL is marktleider in de Antwerpse chemie en petrochemie cluster voor de verhuur van industriële gereedschappen en nutsvoorzieningen (licht, lucht en stroom) tijdens shut-downs, nieuwbouw projecten en reguliere onderhoudswerken. Naast de vestiging in Antwerpen op de Noorderlaan heeft I-RENTAL een vestiging in Le Roeulx (Wallonië) en in Le Havre (Frankrijk). De verhuuractiviteit wordt daarnaast aangevuld met een belangrijke service component.

Bezoek de website
Bakkerij Aernoudt

Bakkerij Aernoudt is een artisanale warme bakkerij met 20 winkelpunten in de Gentse regio en onderscheidt zich door haar breed en kwaliteitsvol gamma aan kraak verse bakkerij producten. De toegankelijke winkelpunten worden beleverd door haar groot-ambachtelijke bakkerij gevestigd te Gentbrugge. Bakkerij Aernoudt is een gekende naam in en rond Gent en werd opgestart door Luc De Corte in 1993 met de overname van bakkerij Aernoudt in Gent aan het UZ.

Bezoek de website
Clima & Partners

Clima & Partners is een HVAC-installatiebedrijf, gevestigd te Wommelgem. Clima & Partners werkt voor professionele, maar ook voor residentiële klanten, waarvoor zowel kleinere als grotere opdrachten gerealiseerd worden. Het bedrijf heeft alle technologische kennis in huis voor de installatie, service en onderhoud van milieuvriendelijke projecten. Vectis zal Clima & Partners ondersteunen in haar verdere groei, o.a. ook door overnames van kleinere installatiebedrijven.

Bezoek de website
WinBooks

WinBooks ontwikkelt en verdeelt geïntegreerde oplossingen voor accountants en KMO's via het online boekhoudpakket "WinBooks on Web" en via het online communicatieplatform "WinBooks Connect".Door haar gebruiksvriendelijkheid en snelheid wordt “WinBooks on Web” momenteel in de meeste bachelor boekhoudopleidingen gebruikt als les- en referentiemateriaal voor de toekomstige boekhouder. Via “WinBooks Connect” wordt een cloud-based communicatieplatform gecreëerd tussen de accountants en hun KMO-klanten.

Bezoek de website
The Searchers

The Searchers is een recent opgerichte filmdistributeur die zich voornamelijk richt op Engelstalige films met een sterke cast en een uitgesproken commercieel bioscooppotentieel. Het bedrijf is actief in de Benelux en slaagde erin op korte termijn een internationale portfolio uit te bouwen, waarbij het partnership met Hollywood-studio STX Entertainment voor een belangrijke output zorgt.

Bezoek de website
Limaru

Limaru is een gespecialiseerde distributeur van actieve bestanddelen, die gebruikt worden in biocides (insectenverdelgers, knaagdierenverdelgers,…). Limaru verdeelt haar producten over gans Europa, maar is ook actief daarbuiten. De groep heeft over de voorbije 20 jaar een unieke commerciële positie kunnen verwerven, en verwacht over de komende jaren haar groeitraject te kunnen verder zetten.

Bezoek de website
Safety&Maintenance Company (SMC)

Safety & Maintenance Company is een gespecialiseerde toeleverancier op vlak van veiligheid (safety) in de werkomgeving. SMC focust op de risicovolle taken in de procesindustrie en biedt haar klanten zowel veiligheidsdiensten, veiligheidsproducten, onderhoud en herstelling van materiaal.

Bezoek de website
GreenHouse

GreenHouse, met als hoofdzetel te Waregem, is actief in het aanbieden van huishoudhulp via dienstencheques. Met meer dan 25 vestigingen en 3000 werknemers is GreenHouse één van de marktleiders in Vlaanderen. GreenHouse biedt hulp aan meer dan 15000 gezinnen in Vlaanderen.

Bezoek de website
Crosswise

Crosswise (Brecht) is actief in de distributie met toegevoegde waarde in de Benelux van een brede waaier aan materialen en componenten voor telecom glasvezelinfrastructuren. De klanten van Crosswise zijn de eigenaars en beheerders van telecominfrastructuren, evenals de aannemers die deze netwerken aanleggen. Crosswise onderscheidt zich van haar concurrenten door eigen productontwikkeling en lange termijn relaties met zowel klanten als leveranciers.

Bezoek de website
TopOff

Top-Off is in België de marktleider op het vlak van het wegfrezen van de toplaag van wegbedekkingen. Het heeft een grote know-how opgebouwd waardoor het in staat is zowel grote als kleine infrastructuurprojecten snel en correct uit te voeren. Top-Off heeft eind maart 2013 het grootste Waalse freesbedrijf (T2R sa, Luik) overgenomen, waardoor haar marktpositie op de Belgische markt verder versterkt.

Bezoek de website