Vectis Private Equity

“Wij ondersteunen uw groei met kennis en kapitaal”

Walter Beyen Partner

Walter heeft samen met Stefaan Vanquaethem Vectis opgericht in 2004, en kan steunen op een ervaring van meer dan 20 jaar in risicokapitaal voor startende bedrijven en KMO’s. Hij is sedert de oprichting van Vectis als partner actief betrokken bij de negotiatie, realisatie en opvolging van de investeringsdossiers, en heeft ervaring als bestuurder in meer dan 25 groeibedrijven. In een verder verleden was Walter tussen 1996 en 2003 actief als investeringsmanager en bestuurder bij twee investeringsfondsen (Indas en Trustcapital Partners), en als industrieel adviseur bij de Bank Brussel Lambert. Walter is Burgerlijk Ingenieur (RUG 1986) en behaalde een MBA aan de Vlerick Management School (1991).

Stefaan Vanquaethem Partner

Stefaan heeft samen met Walter Beyen Vectis opgericht in 2004, en kan eveneens steunen op een ervaring van 20 jaar in risicokapitaal. Hierbij is hij verantwoordelijk voor de negotiatie, realisatie en opvolging van investeringsdossiers. Daarvoor was Stefaan tussen 1997 en 2003 actief als investeringsmanager en bestuurder bij Indas en Trustcapital Partners en was hij er tevens lid van het investeringscomité. Hij startte zijn professionele loopbaan als universitair stagiair in Generale Bank, waar hij vervolgens als Accountmanager en later agentschapsdirecteur actief was tot 1997. Stefaan behaalde het diploma van Licentiaat TEW aan UFSIA (1987).

Lieven Coen Partner

Lieven is lid van het Vectis team sinds 2011. Voorheen was Lieven werkzaam bij Petercam als senior manager bij de corporate finance afdeling waar hij verschillende fusie en overnames en kapitaalmarkttransacties begeleidde tussen 2001 en 2011. Lieven behaalde het diploma van Licentiaat TEW aan de KULeuven (2000) en een MBA in financieel management aan de Vlerick Management School (2001).

Maxime Maertens Investeringsmanager

Maxime is lid van het Vectis team sinds 2016. Daarvoor was Maxime actief als Associate in het corporate finance team van Degroof Petercam, waar hij bedrijven en aandeelhouders begeleidde op het vlak van fusie en overnames en kapitaalmarkttransacties tussen 2012 en 2016. Daarnaast heeft hij ook actieve management ervaring opgedaan in zijn familiebedrijf. Maxime is handelsingenieur (KU Leuven, 2011) en heeft een aanvullende Master in Financieel Management (Vlerick, 2012).